top of page

steun ons

word peter

Wij reizen regelmatig naar Vietnam, waar wij bezoeken brengen aan verschillende hulpverleningen en vrijwilligers die zich bezighouden met het steunen van kansarmen. Zij stellen ons personen voor die in aanmerking komen.

Wilt u ook peter worden? Voor interesse in een peterschap kan u ons steeds een e-mail sturen op het e-mailadres: vzwkinderenvietnam@outlook.com of neem contact op via ons contactformulier. Wij beantwoorden met plezier alle mails, en hopen snel met jullie in contact te komen!

 

Word peter

DONEER

De impact die uw bijdrage heeft op het leven van kwetsbare kinderen is enorm.

 

Help Vzw Kinderen Vietnam om de toekomst van kinderen veilig te stellen. Uw donaties worden aangewend voor de financiële ondersteuning. Dit kan gaan van bouwprojecten tot bevrediging van de basisbehoeftes van de kinderen en gezinnen.

 

Uw donatie zal door onze hechte band met het land en persoonlijke overhandiging, goed terecht komen. 

Doneer

Voor vrijwillige donaties kun je een bijdrage storten op

rekeningnummer: BE26 0014 8864 2529

met vermelding van je naam en "gift"

sponsor

Wil jij je als organisatie inzetten voor een goed doel? Wil je met je bedrijf het beleid van VZW Kinderen Vietnam ondersteunen en zo het verschil maken in Phan Thiet en omstreken?

Dat kan! Dankzij jouw hulp kunnen wij projecten opstarten en financieren.

Je kan ons op verschillende manieren steunen. Of je nu eenmalig of structureel wilt sponsoren, samen vinden we de gepaste formule.

Voor meer informatie en algemene vragen kan je terecht bij vzwkinderenvietnam@outlook.com.

 

We kijken ernaar uit jou bij de VZW Kinderen Vietnam familie te mogen verwelkomen!

Sponsor
bottom of page